Telecí játra v kapustových listech
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 324 kcal
- Sacharidy 23 g
- Tuky 15 g
- Sodík 347 mg
- Bílkoviny 28 g
- Uhlovodany 22 g
- Cholesterol 345.3 mg
- Draslík 1126.8 mg
- Vláknina 7464.3 mg
- Vitamín A 7464.3 mg
- Vitamín B6 1.5 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 203.3 mg
- Vitamín E 0.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 9.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Očištěná a omytá játra opepříme, obalíme v hladké mouce a opečeme na vyškvařené anglické slanině a cibuli. 
- 
                                2Omyté kapustové listy a petrželkovou nať podusíme v troše vody s oloupaným česnekem. 
- 
                                3Do měkkých kapustových listů zabalíme opečená játra a závitky ještě 5 minut podusíme. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        