Piccata al limone
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 303 kcal
- Sacharidy 6 g
- Tuky 10 g
- Sodík 273 mg
- Bílkoviny 27 g
- Uhlovodany 4 g
- Cholesterol 100.8 mg
- Draslík 481.7 mg
- Vláknina 387 mg
- Vitamín A 387 mg
- Vitamín B6 0.6 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 6.9 mg
- Vitamín E 0.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 7.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Maso naklepeme a lehce zaprášíme moukou. Osmažíme na rozehřátém oleji s máslem a dáme stranou. 
- 
                                2Do výpeku od smaženého masa přilijeme víno a necháme vyvařit do hustší šťávy. Poté přilijeme vývar a opět vaříme do vyvaření a zhoustnutí omáčky. 
- 
                                3Do omáčky přidáme citronovou šťávu a kapary, dosolíme, opepříme a vložíme nazpět maso, které necháme chvíli prohřát. 
- 
                                4Podáváme posypané sekanou petrželí a kapary. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        