Omeleta s ledvinkami
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 404 kcal
- Sacharidy 11 g
- Tuky 31 g
- Sodík 405 mg
- Bílkoviny 21 g
- Uhlovodany 4 g
- Cholesterol 610.1 mg
- Draslík 281.2 mg
- Vláknina 1399.7 mg
- Vitamín A 1399.7 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 1.6 mg
- Vitamín E 1.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 22.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Na pánvi rozpustíme část másla, telecí ledvinky nakrájíme na kostičky a na másle zprudka opečeme 4 minuty. Stáhneme z ohně a zalijeme bešamelem, promícháme a dáme zatím stranou. 
- 
                                2V misce rozšleháme vejce, přidáme špetku soli a pepře, vlijeme na rozehřáté zbylé máslo a usmažíme omeletu, kterou opečeme po obou stranách. Přendáme na talíř, podélně rozřízneme a naplníme ledvinkami s bešamelem. 
- 
                                3Podáváme se salátem z čestvé zeleniny jako večeři. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        