Telecí maso na kmíně
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 286 kcal
- Sacharidy 9 g
- Tuky 16 g
- Sodík 330 mg
- Bílkoviny 25 g
- Uhlovodany 1 g
- Cholesterol 208.7 mg
- Draslík 386.2 mg
- Vláknina 1050 mg
- Vitamín A 1050 mg
- Vitamín B6 0.5 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0.5 mg
- Vitamín E 0.6 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Maso nakrájíme na větší kostky, česnek prolisujeme. 
- 
                                2Na pánvi rozehřejeme olej, přisypeme kostky masa a zprudka osmahneme, jakmile pustí šťávu, zmírníme oheň, posypeme solí, drceným i celým kmínem, necháme trochu vysmahnout, přidáme česnek, orestujeme, zaprášíme moukou, promícháme a podlijeme vodou. Dusíme asi 40 minut. Minutu před koncem vaření vložíme do omáčky čtvrtky vařených vajec, jen aby se přohřály. 
- 
                                3Podáváme s vařenými těstovinami. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        