Játrová nádivka do telecího hrudí
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 569 kcal
 - Sacharidy 15 g
 - Tuky 36 g
 - Sodík 577 mg
 - Bílkoviny 46 g
 - Uhlovodany 15 g
 - Cholesterol 1015.7 mg
 - Draslík 719.9 mg
 - Vláknina 2473.4 mg
 - Vitamín A 2473.4 mg
 - Vitamín B6 1.7 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 8.5 mg
 - Vitamín E 1.7 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 34.3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Na másle zpěníme jemně nakrájenou cibuli, přidáme nasekanou petrželku a ihned odstavíme z ohně.
 - 
                                2
Přimícháme mletá játra, žloutky, koření a nakonec lehce vmícháme pevný sníh z bílků spolu se strouhankou.
 - 
                                3
Nádivkou plníme kapsu v hrudí volně, při pečení nabyde. Zbylou nádivku upečeme v menší formě.