Dušená játra s jablky
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 508 kcal
 - Sacharidy 33 g
 - Tuky 34 g
 - Sodík 196 mg
 - Bílkoviny 21 g
 - Uhlovodany 33 g
 - Cholesterol 357.2 mg
 - Draslík 562.9 mg
 - Vláknina 9950 mg
 - Vitamín A 9950 mg
 - Vitamín B6 1.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 29.2 mg
 - Vitamín E 0.9 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 17.8 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Oloupaná jablka nakrájíme na plátky, pokapeme vínem a citronovou šťávou a dusíme na másle.
 - 
                                2
Plátky jater zprudka opečeme na oleji, mírně osolíme a ozdobíme udušenými jablky.