Hovězí roláda v celerové omáčce
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 222 kcal
 - Sacharidy 6 g
 - Tuky 11 g
 - Sodík 354 mg
 - Bílkoviny 24 g
 - Uhlovodany 6 g
 - Cholesterol 64.3 mg
 - Draslík 238.1 mg
 - Vláknina 3800 mg
 - Vitamín A 3800 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 11.3 mg
 - Vitamín E 0.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 5.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Omyté hovězí maso upravíme na plát, důkladně naklepeme, mírně osolíme. Maso poklademe plátky sýra a oloupanou, nahrubo nastrouhanou kedlubnou. Stočíme do rolády, převážeme nití a necháme chvíli odpočinout v chladničce.
 - 
                                2
Oloupanou cibuli a celer na jemno nastrouháme, osmahneme na másle. Podlijeme trochou vody, dusíme do měkka, poté zeleninu rozmixujeme, přidáme k ní hovězí roládu, podlijeme a pod pokličkou pečeme ve středně vyhřáté troubě do měkka.