Hovězí po makedonsku
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 384 kcal
 - Sacharidy 23 g
 - Tuky 357 g
 - Sodík 119 mg
 - Bílkoviny 44 g
 - Uhlovodany 9 g
 - Cholesterol 110.6 mg
 - Draslík 224.9 mg
 - Vláknina 13772 mg
 - Vitamín A 13772 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 14.5 mg
 - Vitamín E 0.7 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 7 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Nakrájené maso na nudličky dusíme na oleji, dokud nepustí šťávu. Přidáme nakrájenou cibuli, celer, mrkev, papriku, kečup a feferonku.
 - 
                                2
Vše dusíme doměkka.
 - 
                                3
Přidáme fazolky, které jsme nechali rozmrazit.
 - 
                                4
Solamyl rozmícháme v trošce vody a zahustíme jídlo.
 - 
                                5
Podáváme teplé.