Hovězí maso s fazolkami
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 290 kcal
 - Sacharidy 19 g
 - Tuky 14 g
 - Sodík 190 mg
 - Bílkoviny 23 g
 - Uhlovodany 19 g
 - Cholesterol 52.2 mg
 - Draslík 378.5 mg
 - Vláknina 9900 mg
 - Vitamín A 9900 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 23.5 mg
 - Vitamín E 1.6 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 3.3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Hovězí plátky zprudka opečeme na oleji, přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, lehce ji osmahneme, osolíme, zalijeme polovinou dávky vody a spolu s masem dusíme doměkka.
 - 
                                2
Oprané fazolky šikmo nakrájíme, zalijeme zbývající vodou, mírně osolíme a podusíme doměkka.
 - 
                                3
Při podávání maso zalijeme šťávou a doplníme fazolkami.