Dušené hovězí maso špikované zeleninou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 450 kcal
 - Sacharidy 33 g
 - Tuky 23 g
 - Sodík 1974 mg
 - Bílkoviny 30 g
 - Uhlovodany 28 g
 - Cholesterol 63.9 mg
 - Draslík 531.4 mg
 - Vláknina 9029 mg
 - Vitamín A 9029 mg
 - Vitamín B6 0.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 22.3 mg
 - Vitamín E 3.6 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 4.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Hovězí ořech nejprve prošpikujeme očištěnou zeleninou, kterou jsme nakrájeli na klínky.
 - 
                                2
Ve větším rendlíku na oleji zpěníme nakrájenou cibuli, vložíme maso a zprudka orestujeme ze všech stran. Poté osolíme, zalijeme několika sběračkami vývaru a dusíme pod poklicí. Během dušení podle potřeby podléváme a maso obracíme.
 - 
                                3
Měkké maso nakrájíme na plátky, vydušenou šťávu přecedíme, vmícháme mouku a 10 minut provaříme.