Hovězí maso s fazolemi a kukuřicí
Suroviny
- 200 g Hovězí maso zadní
 - 200 g Rajčata loupaná (konzervovaná)
 - 100 g Fazole bílé v chilli omáčce
 - 40 g Kukuřice cukrová nakládaná
 - 10 g Mouka pšeničná hladká
 - 2 g Kmín drcený
 - 2 g Pepř černý mletý
 - 2 g Oregano sušené
 - 2 g Chilli koření mleté
 - 6 g Sůl
 - 10 g Olej olivový
 - 2 stroužek Česnek
 
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 285 kcal
 - Sacharidy 21 g
 - Tuky 12 g
 - Sodík 1633 mg
 - Bílkoviny 27 g
 - Uhlovodany 17 g
 - Cholesterol 66.5 mg
 - Draslík 485.8 mg
 - Vláknina 8880.7 mg
 - Vitamín A 8880.7 mg
 - Vitamín B6 0.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 13.6 mg
 - Vitamín E 1.7 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 6.2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Zadní hovězí masu umeleme na masovém strojku, česnek prolisujeme, nakládanou kukuřici a rajčata slijeme, rajčata nakrájíme na malé kousky.
 - 
                                2
V kastrůlku rozehřejeme olej, přiložíme mleté maso, osolíme, opepříme a restujeme. Jakmile pustí šťávu, maso promícháme a dusíme, vařečkou maso rozdrobíme. Přisypeme česnek, okmínujeme, okořeníme chilli kořením, oreganem, zasypeme moukou a dusíme doměkka. Nakonec přimícháme rajčata, kukuřici a fazole i s omáčkou. Promícháme, prohřejeme, rozdělíme na talíře a podáváme.