Hovězí maso dušené s fazolkami
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 320 kcal
 - Sacharidy 11 g
 - Tuky 18 g
 - Sodík 1369 mg
 - Bílkoviny 27 g
 - Uhlovodany 8 g
 - Cholesterol 69.6 mg
 - Draslík 564 mg
 - Vláknina 5615 mg
 - Vitamín A 5615 mg
 - Vitamín B6 0.8 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 6.5 mg
 - Vitamín E 0.4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 3.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Hovězí kýtu nakrájíme na menší kousky, cibuli nadrobno.
 - 
                                2
V kastrůlku rozpálíme olej, přisypeme maso, osolíme, opepříme, zprudka orestujeme, přisypeme cibuli, osmahneme, podlijeme 150 ml vody, přihodíme půlku masoxu, provaříme a zvolna dusíme půl hodiny. Maso vyndáme, šťávu necháme vysmahnout na tuk, zasypeme moukou, orestujeme, přidáme scezené fazolky, maso, přilijeme 200 ml vody a dodusíme.