Dušené hovězí plátky s hořčicí
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 421 kcal
 - Sacharidy 10 g
 - Tuky 26 g
 - Sodík 438 mg
 - Bílkoviny 36 g
 - Uhlovodany 3 g
 - Cholesterol 105 mg
 - Draslík 101.3 mg
 - Vláknina 883.1 mg
 - Vitamín A 883.1 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 2.3 mg
 - Vitamín E 1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 20.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Maso nakrájíme na plátky, po okraji nařízneme, osolíme, opepříme a obalíme v mouce. Cibuli nakrájíme nadrobno.
 - 
                                2
V kastrolu na másle s olejem osmažíme řízky z obou stran dozlatova, vyjmeme a držíme na teple. Ve výpeku zpěníme cibuli, vmícháme hořčici a vývar. Do omáčky vrátíme řízky a pod poklicí na mírném plameni dusíme, až je maso měkké. Podle potřeby přilijeme horkou vodu.