Mexické fazole s paprikou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 214 kcal
 - Sacharidy 16 g
 - Tuky 5 g
 - Sodík 350 mg
 - Bílkoviny 26 g
 - Uhlovodany 8 g
 - Cholesterol 58 mg
 - Draslík 426 mg
 - Vláknina 6547.8 mg
 - Vitamín A 6547.8 mg
 - Vitamín B6 0.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 55.8 mg
 - Vitamín E 0.8 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Omyté maso potřeme solí, pepře, nasekanou feferonkou, vložíme do hrnce a přilijeme rajčatovou šťávu. Na mírném ohni povaříme do měkka. Před dovařením vložíme na tenké proužky nakrájenou papriku a scezené fazole. Podle chuti ochutíme chilli kořením, bez pokličky vaříme do měkka.
 - 
                                2
Maso vybereme z hrnce, pokrájíme na malé kousky, které opět vrátíme do hrnce. Zamícháme a podle porci rozdělíme na jednotlivé talíře.