Tacos plato
Suroviny
- 200 g Fazole bílé
 - 400 g Hovězí maso zadní
 - 120 g Zakysaná smetana
 - 120 g Salát ledový
 - 120 g Omáčka Guacamole
 - 400 g Rýže Basmati
 - 80 g Salsa rajčatová
 - 1 kávová lžička Sůl
 - 1 kávová lžička Skořice mletá
 - 1 kávová lžička Balsamico ocet
 - 0.5 kávová lžička Chilli koření mleté
 - 1 ks Cibule
 - 4 ks Rajčata
 - 16 ks Tortilla
 - 1 ks Limetka
 - 4 stroužek Česnek
 
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 660 kcal
 - Sacharidy 106 g
 - Tuky 14 g
 - Sodík 362 mg
 - Bílkoviny 34 g
 - Uhlovodany 106 g
 - Cholesterol 49 mg
 - Draslík 1206.6 mg
 - Vláknina 33077.1 mg
 - Vitamín A 33077.1 mg
 - Vitamín B6 0.6 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 19 mg
 - Vitamín E 1.7 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 7.3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Hovězí maso podusíme s cibulí, česnekem, oloupanými rajčaty, skořicí, chilli kořením, balsamicem a solí. Dusíme doměkka aspoň 4 hodiny. Poté maso vyjmeme a vývar romixujeme. Maso natrháme a vrátíme ho do vývaru.
 - 
                                2
Tortilly nahřejeme a rozdělíme na ně hovězí maso. Přidáme salsu, guacamole a nakrájenou marinovanou cibuli.
 - 
                                3
Tortilly podáváme na táce s ledovým salátem, dušenou rýží, fazolemi a zakysanou smetanou, se skrojky limetky.