Hovězí maso s cibulí na pepři

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 95 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 300 g Cibule
  • 300 g Hovězí maso přední
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 1 ks Bobkový list
  • 2 ks Hřebíček
  • 20 ks kuliček pepře
  • 2 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
  • 1 polévková lžíce Sádlo škvařené
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 356 kcal
  • Sacharidy 16 g
  • Tuky 17 g
  • Sodík 515 mg
  • Bílkoviny 33 g
  • Uhlovodany 15 g
  • Cholesterol 98.8 mg
  • Draslík 721.8 mg
  • Vláknina 5699.5 mg
  • Vitamín A 5699.5 mg
  • Vitamín B6 0.8 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 11.6 mg
  • Vitamín E 0.6 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 3.4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Hovězí maso nakrájíme na kostky, cibuli na kolečka a obojí opečeme na sádle dozlatova.

  • 2

    Poté přidáme čerstvě drcený pepř, hřebíček, bobkový list, sůl a zalijeme vývarem. Dusíme 60 minut .

  • 3

    Poté přidáme nakrájené okurky a mouku smíchanou s trochou vody a dusíme ještě 20 minut.

  • 4

    Podáváme s těstovinami, rýží, chlebem, knedlíkem…

Komentáře k receptu