Skopové plecko na paprice a rajčatech
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 316 kcal
 - Sacharidy 6 g
 - Tuky 29 g
 - Sodík 203 mg
 - Bílkoviny 9 g
 - Uhlovodany 6 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 208 mg
 - Vláknina 3149.5 mg
 - Vitamín A 3149.5 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 28.7 mg
 - Vitamín E 1.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.7 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Maso očistíme, nakrájíme na kostky a vmícháme na zpěněnou cibuli v hlubším rendlíku. Směs osolíme a opepříme, chvíli restujeme, podlijeme třemi naběračkami vody.
 - 
                                2
Papriku zbavíme semínek a pokrájíme na proužky, rajčata spaříme, sloupneme, nakrájíme na čtvrtky a odstraníme semena.
 - 
                                3
Když je maso téměř měkké, přidáme papriku s rajčaty a pod poklicí dodusíme. Podáváme s rýží nebo vařenými brambory.