Žebírka Champvallon
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 1591 kcal
 - Sacharidy 33 g
 - Tuky 135 g
 - Sodík 734 mg
 - Bílkoviny 58 g
 - Uhlovodany 27 g
 - Cholesterol 273.3 mg
 - Draslík 1502.6 mg
 - Vláknina 10944.7 mg
 - Vitamín A 10944.7 mg
 - Vitamín B6 0.8 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 23.4 mg
 - Vitamín E 1.7 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 29 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Olej rozehřejeme a osmahneme na něm posolená a opepřená žebírka. Ta poté vyskládáme do zapékací nádoby. Máslo rozpustíme, přimícháme mouku a povaříme 5 minut za stálého míchání. Zalijeme vroucím vývarem. Cibuli a brambory oloupeme a pokrájíme na plátky, které rozprostřeme na maso.
 - 
                                2
Přidáme svazek bylin, zalijeme omáčkou a dáme péct na 75 minut při teplotě 190 °C.