Singhův turban se skopovým masem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 490 kcal
 - Sacharidy 67 g
 - Tuky 12 g
 - Sodík 795 mg
 - Bílkoviny 28 g
 - Uhlovodany 67 g
 - Cholesterol 76.7 mg
 - Draslík 428.7 mg
 - Vláknina 7262 mg
 - Vitamín A 7262 mg
 - Vitamín B6 0.4 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 5 mg
 - Vitamín E 0.8 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 8.2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Rýži propláchneme, zalijeme vývarem, osolíme a dusíme cca 15 minut. Poté slijeme, vývar odložíme a rýži napěchujeme do máslem vymazané věncovité formy. Přiklopíme a vložíme do mírně vyhřáté trouby.
 - 
                                2
Pečené maso nakrájíme na kousky. Olej rozpálíme a orestujeme na něm nasekanou cibuli a tymián. Přidáme nadrobno nakrájená jablka, hřebíček a kari koření a necháme zpěnit. Přilijeme vývar a krátce povaříme. Poté přidáme maso a šťávu necháme zhoustnout.
 - 
                                3
Hotovou rýži vyklopíme na nahřátou velkou mísu. Doprostřed navrstvíme maso s omáčkou a podáváme.