Žebírka glazovaná
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 990 kcal
 - Sacharidy 14 g
 - Tuky 86 g
 - Sodík 141 mg
 - Bílkoviny 38 g
 - Uhlovodany 13 g
 - Cholesterol 190 mg
 - Draslík 495.4 mg
 - Vláknina 193 mg
 - Vitamín A 193 mg
 - Vitamín B6 0.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 1 mg
 - Vitamín E 0.5 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Žebírka dáme na alobal a bohatě potřeme marinádou ze sójové omáčky, prolisovaného česneku, medu, nastrouhaného zázvoru a brandy ze všech stran. Dvakrát je obalíme a na krajích dobře uzavřeme, aby nám neunikala šťáva a necháme asi 30 minut odpočívat.
 - 
                                2
Grilujeme přímou metodou, rošt nastavíme 3 cm nad zdroj tepla. Žebírka zabalená v alobalu položíme na rošt a z každé strany grilujeme 10 minut.
 - 
                                3
Žebírka vyjmeme z alobalu a opět položíme na rošt a vždy po 1 minutě je obrátíme a hojně potřeme marinádou. Takto postupujeme, dokud neznědnou a nezískají křupavou glazuru, asi tak 9 minut. Doba grilování celkově je asi 30 minut.