Parmské králičí řízky
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 743 kcal
 - Sacharidy 8 g
 - Tuky 63 g
 - Sodík 501 mg
 - Bílkoviny 37 g
 - Uhlovodany 7 g
 - Cholesterol 154 mg
 - Draslík 627.8 mg
 - Vláknina 1469.4 mg
 - Vitamín A 1469.4 mg
 - Vitamín B6 0.8 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 5.1 mg
 - Vitamín E 5 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 3.2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Očištěné a omyté králičí maso nakrájíme na řízky a jemně naklepeme. Maso osolíme, obalíme v hladké mouce, ve vejci rozšlehaném s mlékem,solí a nastrouhaným sýrem a nakonec ve strouhance.
 - 
                                2
Řízky ihned po obalení smažíme na pánvi na oleji.
 - 
                                3
Omytá a osušená rajčata nakrájíme na plátky a opečeme na oleji.
 - 
                                4
Řízky upravíme na talíře a obložíme pečenými rajčaty.
 - 
                                5
Vhodnou přílohou jsou vařené brambory.