Králík se žampióny
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 1751 kcal
 - Sacharidy 18 g
 - Tuky 89 g
 - Sodík 428 mg
 - Bílkoviny 210 g
 - Uhlovodany 18 g
 - Cholesterol 618 mg
 - Draslík 4273.6 mg
 - Vláknina 8736 mg
 - Vitamín A 8736 mg
 - Vitamín B6 5.4 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 20.1 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 61.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Cibuli nakrájíme nadrobno a orestujeme na másle, přidáme polovinu nakrájené petrželové natě a na tomto základě opečeme menší kousky osoleného králíka.
 - 
                                2
Trochu podlijeme vodou a dusíme doměkka. Uděláme světlou jíšku, zalijeme jí vývarem a vmícháme k masu.
 - 
                                3
Na lžíci másla podusíme žampióny na tenké plátky.
 - 
                                4
Hotový pokrm poklademe žampióny. Podáváme s rýží nebo těstovinami.