Filet z králíka
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 418 kcal
 - Sacharidy 4 g
 - Tuky 25 g
 - Sodík 1051 mg
 - Bílkoviny 39 g
 - Uhlovodany 3 g
 - Cholesterol 125.1 mg
 - Draslík 711.7 mg
 - Vláknina 975 mg
 - Vitamín A 975 mg
 - Vitamín B6 0.9 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 1.9 mg
 - Vitamín E 0.8 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 14.7 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Slaninu vyškvaříme, přidáme máslo, nakrájenou cibuli a plátky vykoštěného a naklepaného králíka, osolíme a opečeme po obou stranách.
 - 
                                2
Podlijeme vínem, přidáme hořčici, utřené sardele a dusíme doměkka.
 - 
                                3
Zahustíme výpek moukou s máslem a povaříme.