Vařený králík s bulgurem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 685 kcal
 - Sacharidy 23 g
 - Tuky 35 g
 - Sodík 303 mg
 - Bílkoviny 68 g
 - Uhlovodany 23 g
 - Cholesterol 206.4 mg
 - Draslík 1183.7 mg
 - Vláknina 11129.6 mg
 - Vitamín A 11129.6 mg
 - Vitamín B6 1.7 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0.1 mg
 - Vitamín E 0.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 27.8 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Očištěného králíka naporcujeme, opláchneme a vložíme do vroucí vody. Téměř měkké maso vyjmeme, vývar odložíme. Porce králíka ze všech stran osmažíme na másle dozlatova, zaprášíme mletou paprikou, zalijeme litrem vývaru, přidáme bulgur, sůl a na mírném plameni deset minut povaříme. Poté maso odstavíme a necháme pod poklicí dojít, až je bulgur měkký.