Králík smažený v pivním těstě
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 469 kcal
 - Sacharidy 5 g
 - Tuky 19 g
 - Sodík 517 mg
 - Bílkoviny 64 g
 - Uhlovodany 4 g
 - Cholesterol 253.8 mg
 - Draslík 631.7 mg
 - Vláknina 372 mg
 - Vitamín A 372 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0 mg
 - Vitamín E 0.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Králíka omyjeme, osušíme, naporcujeme a osolíme. Jednotlivé porce postupně obalíme v mouce, vejcích rozšlehaných s pivem a ve strouhance.
 - 
                                2
V pánvi rozehřejeme olej a obalené porce králíka zvolna smažíme ze všech stran, až bude maso měkké.