Španělská Fabada
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 1161 kcal
 - Sacharidy 49 g
 - Tuky 73 g
 - Sodík 1686 mg
 - Bílkoviny 44 g
 - Uhlovodany 49 g
 - Cholesterol 147.5 mg
 - Draslík 1160.4 mg
 - Vláknina 19266.7 mg
 - Vitamín A 19266.7 mg
 - Vitamín B6 0.4 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 12.4 mg
 - Vitamín E 2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 7.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Klobásu, salám a slaninu nakrájíme na kousky a smažíme ve větší pánvi na oleji asi 2 minuty za stálého míchání. Přilijeme červené víno a necháme 2-3 minuty probublávat.
 - 
                                2
Potom vmícháme scezené fazole, šafrán, bobkový list a přilijeme vývar. Zvolna povaříme asi 30 minut.
 - 
                                3
Ihned podáváme.
 
            
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                