Omáčka s klobásou

Hodnocení 0x 1x
Čas přípravy: 35 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 20 g Celer - nať
  • 150 g Cibule
  • 10 g Mouka pšeničná hladká T 650
  • 400 g Klobása ostravská
  • 20 g Protlak rajčatový
  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • 0.5 l Vývar z hovězích kostí
  • 0.5 šálek Olej rostlinný
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 611 kcal
  • Sacharidy 10 g
  • Tuky 57 g
  • Sodík 536 mg
  • Bílkoviny 18 g
  • Uhlovodany 7 g
  • Cholesterol 6.3 mg
  • Draslík 554.8 mg
  • Vláknina 5441.5 mg
  • Vitamín A 5441.5 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 2.8 mg
  • Vitamín E 2.9 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli osmahneme na oleji. Přidáme klobásu nakrájenou na kolečka, promícháme a zaprášíme moukou. Vmícháme rajčatový protlak, nakrájenou celerovou nať, sůl a zalijeme vývarem (nebo vodou). Zvolna dusíme asi 20 minut.

Komentáře k receptu