Salámové kornoutky s broskvemi
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 267 kcal
 - Sacharidy 10 g
 - Tuky 24 g
 - Sodík 59 mg
 - Bílkoviny 7 g
 - Uhlovodany 10 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 179.7 mg
 - Vláknina 4639.8 mg
 - Vitamín A 4639.8 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 24.2 mg
 - Vitamín E 0.5 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Připravíme broskvovou salsu. Broskve omyjeme, rozkrojíme, vypeckujeme a dužinu nakrájíme na dílky. 70g dužiny rozmixujeme s 50ml oleje, špetkou soli, pepřem a 10ml citronové šťávy.
 - 
                                2
Jednotlivá kolečka salámu stočíme do tvaru kornoutků a naplníme několika kousky broskve.
 - 
                                3
Na jednu porci podáváme 3 kornoutky s 1 lžící broskvové salsy.