Párky na pivu
Suroviny
- 200 ml Kečup
 - 300 ml Pivo tmavé 10% 3,7% obj.
 - 2 kávová lžička Oregano sušené
 - 3 ks Cibule
 - 2 ks Paprikové lusky čerstvé
 - 1 špetka Sůl
 - 1 kg Párky jemné
 - 4 polévková lžíce Omáčka sójová
 - 4 polévková lžíce Olej stolní
 - 1 polévková lžíce Worcester (worcesterská omáčka)
 - 1 polévková lžíce Solamyl
 
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 945 kcal
 - Sacharidy 29 g
 - Tuky 74 g
 - Sodík 78 mg
 - Bílkoviny 35 g
 - Uhlovodany 11 g
 - Cholesterol 3.6 mg
 - Draslík 205.8 mg
 - Vláknina 3400 mg
 - Vitamín A 3400 mg
 - Vitamín B6 0.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 38.3 mg
 - Vitamín E 0.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 13.9 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Cibuli nasekáme nadrobno a smícháme jí se sójovou omáčkou, olejem, oreganem a trochou soli.
 - 
                                2
V pivu rozmícháme škrobovou moučku a obě směsi smícháme dohromady.
 - 
                                3
Párky nařežeme do mřížky, naskládáme do pekáčku, obložíme kolečky papriky a zalijeme pivní směsí.
 - 
                                4
Pečeme v předehřáté troubě na 190 stupňů Celsia asi 30 minut.