Vepřový přírodní plátek
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 302 kcal
- Sacharidy 8 g
- Tuky 22 g
- Sodík 442 mg
- Bílkoviny 16 g
- Uhlovodany 1 g
- Cholesterol 53.6 mg
- Draslík 282.7 mg
- Vláknina 970 mg
- Vitamín A 970 mg
- Vitamín B6 0.4 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 1.1 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Maso omyjeme,nakrájíme na plátky, lehce naklepeme a po obou stranách osolíme. 
- 
                                2Na oleji zpěníme cibuli, vložíme maso, podlijeme vodou a doměkka dusíme. 
- 
                                3Plátky vyjmeme a šťávu zahustíme moukou rozmíchanou ve studené vodě. Provaříme a podle chuti dosolíme. 
- 
                                4Vrátíme maso zpět do šťávy a necháme znovu prohřát. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        