Karkulka z vepřové panenky
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 374 kcal
 - Sacharidy 5 g
 - Tuky 27 g
 - Sodík 397 mg
 - Bílkoviny 29 g
 - Uhlovodany 1 g
 - Cholesterol 69.7 mg
 - Draslík 680.2 mg
 - Vláknina 625.6 mg
 - Vitamín A 625.6 mg
 - Vitamín B6 1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 2.2 mg
 - Vitamín E 2.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Omyté maso nakrájíme na plátky, osolíme a opepříme. Plátky potřeme prolisovaným česnekem, obalíme v mouce a opečeme na rozpáleném oleji.
 - 
                                2
Opečené maso potřeme kečupem a posypeme jemně nakrájenou cibulovou natí a nastrouhaným sýrem.