Ražniči z vepřové panenky
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 317 kcal
 - Sacharidy 2 g
 - Tuky 16 g
 - Sodík 673 mg
 - Bílkoviny 41 g
 - Uhlovodany 2 g
 - Cholesterol 98 mg
 - Draslík 1075.5 mg
 - Vláknina 889.8 mg
 - Vitamín A 889.8 mg
 - Vitamín B6 1.5 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 1.9 mg
 - Vitamín E 1.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.9 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Omyté maso nakrájíme na kostky o velikosti 3 cm. Maso dáme do misky, osolíme, opepříme a promícháme. Špejle si namočíme do vody a až potom maso napichujeme. Mezi kousky masa vždy necháme mezeru přibližně 5 mm.
 - 
                                2
Ražniči grilujeme na roštu rozehřátého grilu. Při grilování maso otáčíme a potíráme olejem. Upečené maso má zlatohnědou barvu.
 - 
                                3
Ražniči podáváme s nakrájenou cibulí na tenká kolečka