Hrášek dušený s vepřovou plecí a klobásou
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 577 kcal
- Sacharidy 25 g
- Tuky 41 g
- Sodík 253 mg
- Bílkoviny 27 g
- Uhlovodany 23 g
- Cholesterol 61.7 mg
- Draslík 604.1 mg
- Vláknina 15610.5 mg
- Vitamín A 15610.5 mg
- Vitamín B6 0.6 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 63 mg
- Vitamín E 0.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Omytou plec nakrájíme na kostičky, osmažíme na části tuku, přidáme protlak a znovu osmahneme. Maso podlijeme vodou a dusíme doměkka. 
- 
                                2Hrášek, utřený česnek a nasekanou pažitku osmažíme na zbylém tuku, zaprášíme moukou, osolíme, podlijeme vodou a dusíme doměkka. 
- 
                                3K měkkému masu přidáme klobásu nakrájenou na kolečka, chvíli podusíme a přidáme měkký hrášek. Vše podusíme ještě 1 minutu. 
- 
                                4Podáváme s vařenými bramborami nebo s dušenou rýží. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        