Uzené maso ve fazolích
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 640 kcal
- Sacharidy 40 g
- Tuky 38 g
- Sodík 1426 mg
- Bílkoviny 38 g
- Uhlovodany 34 g
- Cholesterol 125 mg
- Draslík 938.7 mg
- Vláknina 16467.2 mg
- Vitamín A 16467.2 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 2.6 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 69.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Den předem přebrané a namočené fazole uvaříme v malém množství vody doměkka. 
- 
                                2Jemně nakrájenou cibuli zpěníme na másle, přidáme mouku, osmahneme, zalijeme vývarem z uzeného masa a rozmícháme. Krátce povaříme. 
- 
                                3Potom přilijeme smetanu a přidáme vařené fazole. Osolíme, opepříme a vmícháme nasekanou pažitku. 
- 
                                4Podáváme k vařenému uzenému masu. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        