Hlávkový salát se slaninou po moravsku
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 132 kcal
 - Sacharidy 3 g
 - Tuky 12 g
 - Sodík 405 mg
 - Bílkoviny 4 g
 - Uhlovodany 0 g
 - Cholesterol 17 mg
 - Draslík 52.1 mg
 - Vláknina 2880 mg
 - Vitamín A 2880 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0 mg
 - Vitamín E 0.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Salát rozebereme po listech, opláchneme vodou a necháme okapat.
 - 
                                2
Připravíme si zálivku z vody, octa, soli a promícháme se salátem.
 - 
                                3
Nakonec polijeme 2 lžícemi pokrájené vyškvařené slaniny.