Špikované rybí filé
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 765 kcal
 - Sacharidy 1 g
 - Tuky 60 g
 - Sodík 339 mg
 - Bílkoviny 110 g
 - Uhlovodany 0 g
 - Cholesterol 131.2 mg
 - Draslík 66.9 mg
 - Vláknina 44.5 mg
 - Vitamín A 44.5 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0.7 mg
 - Vitamín E 4.9 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Omyté filé nakrájíme na kousky a opatrně protkneme slaninou nakrájenou na klínky. Filé pokapeme citronovou šťávou, osolíme a obalíme v rozšlehaných vejcích a v hladké mouce. Obalené kousky smažíme na pánvi na oleji dozlatova.
 - 
                                2
Můžeme podávat se sardelovou omáčkou.