Jehněčí pečeně na slanině
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 903 kcal
 - Sacharidy 0 g
 - Tuky 83 g
 - Sodík 833 mg
 - Bílkoviny 37 g
 - Uhlovodany 0 g
 - Cholesterol 185.8 mg
 - Draslík 605.2 mg
 - Vláknina 0 mg
 - Vitamín A 0 mg
 - Vitamín B6 0.7 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0 mg
 - Vitamín E 1.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 44.2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Jehněčí kýtu prošpikujeme slaninou, osolíme a zprudka osmažíme na oleji. Potom ji přendáme do pekáče, přidáme polovinu másla, vodu a za občasného polévání výpekem pečeme do měkka.
 - 
                                2
Upečené maso pokrájíme na porce, zcezenou šťávu zjemníme zbytkem másla, dochutíme dle chuti.