Treska na česneku a slanině
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 537 kcal
 - Sacharidy 6 g
 - Tuky 43 g
 - Sodík 1104 mg
 - Bílkoviny 32 g
 - Uhlovodany 6 g
 - Cholesterol 81 mg
 - Draslík 842.8 mg
 - Vláknina 3662.5 mg
 - Vitamín A 3662.5 mg
 - Vitamín B6 0.8 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 43.8 mg
 - Vitamín E 1.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Filety z tresky potřeme polovinou prolisovaného česneku, osolíme a okmínujeme. Vložíme do pekáčku vymazaného olivovým olejem a pokryjeme plátky slaniny tak, aby se trochu překrývaly. V misce smícháme zbytek prolisovaného česneku s olejem a pokapeme plátky slaniny. Pečeme ve středně vyhřáté troubě 20 minut, upečené posypeme nasekanou petrželkou a obložíme plátky citronu.