Kapr na šalvěji a slanině
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 326 kcal
 - Sacharidy 1 g
 - Tuky 22 g
 - Sodík 284 mg
 - Bílkoviny 30 g
 - Uhlovodany 1 g
 - Cholesterol 116 mg
 - Draslík 572.9 mg
 - Vláknina 1612 mg
 - Vitamín A 1612 mg
 - Vitamín B6 0.4 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 3 mg
 - Vitamín E 1.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Podkovy nakrájené z očištěného kapra osolíme, proložíme čerstvou šalvějí a necháme nejméně 2 hodiny odležet.
 - 
                                2
Potom maso vložíme do olejem vymazané remosky, proložíme plátky anglické slaniny a pečeme doměkka. Během pečení můžeme maso mírně podlít trochou vody.