Tvarohová pizza
Suroviny
- 250 g Tvaroh jemný
 - 100 g Sýr Eidam cihla 40%
 - 300 g Mouka polohrubá
 - 100 g Šunka dušená
 - 100 g Anglická slanina
 - 2 ks Vejce slepičí
 - 1 ks Kypřicí prášek do pečiva
 - 1 hrst Kukuřice cukrová
 - 1 špetka Sůl
 - 1 stroužek Česnek
 - 4 polévková lžíce Olej stolní
 - 2 polévková lžíce Kečup
 - 5 polévková lžíce Mléko polotučné
 
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 1392 kcal
 - Sacharidy 134 g
 - Tuky 63 g
 - Sodík 628 mg
 - Bílkoviny 77 g
 - Uhlovodany 122 g
 - Cholesterol 348.2 mg
 - Draslík 1071.5 mg
 - Vláknina 13169 mg
 - Vitamín A 13169 mg
 - Vitamín B6 0.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 3.7 mg
 - Vitamín E 0.9 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Smícháme vše dohromady a vypracujeme těsto.
 - 
                                2
Které vyválíme a dáme na vymazaný a vysypaný plech.
 - 
                                3
Těsto potřeme kečupem, který jsme smíchali s česnekem a olejem.
 - 
                                4
Strouhaným sýrem posypeme a dáváme suroviny dle chuťi.
 - 
                                5
Pečeme na 220 stupňů 20 minut.