Vepřová játra na zelenině
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 181 kcal
 - Sacharidy 13 g
 - Tuky 4 g
 - Sodík 190 mg
 - Bílkoviny 23 g
 - Uhlovodany 13 g
 - Cholesterol 301 mg
 - Draslík 612.2 mg
 - Vláknina 3807 mg
 - Vitamín A 3807 mg
 - Vitamín B6 1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 71.9 mg
 - Vitamín E 0.5 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 23.8 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Očištěná játra nakrájíme na hranolky, rajčata spaříme, oloupeme a nakrájíme na kousky, očištěné papriky nakrájíme na proužky a oloupanou cibuli na kolečka.
 - 
                                2
Na pánvi na oleji osmahneme cibuli a vyjmeme ji. Do oleje přidáme játra a zprudka smažíme 2 minuty. Přidáme ostatní suroviny a za stálého míchání smažíme ještě 4 minuty. Nakonec játra osolíme.