Srnčí maso na česneku
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 331 kcal
 - Sacharidy 3 g
 - Tuky 15 g
 - Sodík 258 mg
 - Bílkoviny 44 g
 - Uhlovodany 3 g
 - Cholesterol 141.2 mg
 - Draslík 412.2 mg
 - Vláknina 629.5 mg
 - Vitamín A 629.5 mg
 - Vitamín B6 0.7 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 2.3 mg
 - Vitamín E 1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 6.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Omyté maso potřeme česnekem utřeným se solí, vložíme na zpěněnou cibuli a dáme péci do trouby.
 - 
                                2
Během pečení maso podléváme horkou vodou jen tolik, aby se nepřipalovalo a poléváme šťávou.