Roláda z kančího masa
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 546 kcal
- Sacharidy 6 g
- Tuky 21 g
- Sodík 70 mg
- Bílkoviny 79 g
- Uhlovodany 5 g
- Cholesterol 101.1 mg
- Draslík 318.5 mg
- Vláknina 1633 mg
- Vitamín A 1633 mg
- Vitamín B6 0.5 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 3.9 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 3.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Kančí kýtu rozřízneme, aby vznikl plát, lehce naklepeme a osolíme. Salám a polovinu krůtího masa nakrájíme na nudličky, cibuli a česnek nakrájíme na kolečka. 
- 
                                2Druhou polovinu krůtího masa umeleme, v míse smícháme se salámem, pokrájeným krůtím masem, okapaným hráškem, kořením, solí a rozmíchaným vejcem. 
- 
                                3Směs naneseme na plát masa. Dobře zavineme, převážeme potravinářským provázkem a vložíme do pekáče, který jsme vyložili česnekem a cibulí. Maso posypeme kmínem, podlijeme vodou a pečeme v předehřáté troubě doměkka. Během pečení maso přeléváme a je-li třeba, podlijeme vodou. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        