Jelení řízky se slaninou
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 755 kcal
- Sacharidy 20 g
- Tuky 49 g
- Sodík 2265 mg
- Bílkoviny 56 g
- Uhlovodany 18 g
- Cholesterol 217.5 mg
- Draslík 888.6 mg
- Vláknina 3732.5 mg
- Vitamín A 3732.5 mg
- Vitamín B6 0.9 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 9.3 mg
- Vitamín E 0.6 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 6.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Kýtu nakrájíme na 8 tenkých plátků, naklepeme, osolíme a opepříme. Slaninu a sýr nakrájíme na plátky, petrželku posekáme. Vždy mezi dva plátky kýty vložíme plátek slaniny a plátek sýru, okraje zpevníme párátky a maso lehce potřeme pikantní hořčicí. 
- 
                                2V pánvi rozpálíme olej a takto připravené řízky zvolna osmažíme z obou stran. 
- 
                                3Podáváme s bramborovou kaší a pokrm posypeme posekanou petrželkou. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        