Jelení guláš se zeleninou
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 421 kcal
- Sacharidy 28 g
- Tuky 55 g
- Sodík 854 mg
- Bílkoviny 37 g
- Uhlovodany 26 g
- Cholesterol 140.4 mg
- Draslík 979.7 mg
- Vláknina 7968.3 mg
- Vitamín A 7968.3 mg
- Vitamín B6 0.9 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 22.1 mg
- Vitamín E 0.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 5.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Odblaněné jelení maso nakrájíme na kostky, oloupanou cibuli nadrobno nasekáme, květák rozebereme na malé růžičky, očištěnou mrkev nakrájíme na kolečka, omytou cuketu na kostičky. 
- 
                                2V hrnci rozpustíme sádlo, osmahneme na něm cibuli, přisypeme kostky masa, osmažíme, podlijeme trochou vody, osolíme, opepříme a podusíme aspoň hodinu. 
- 
                                3Přidáme mrkev, podusíme 10 minut, přisypeme růžičky květáku, cuketu a dodusíme. 
- 
                                4Guláš podáváme s vařeným bramborem. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        