Srnčí paprikáš
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 838 kcal
- Sacharidy 11 g
- Tuky 36 g
- Sodík 664 mg
- Bílkoviny 77 g
- Uhlovodany 11 g
- Cholesterol 285.4 mg
- Draslík 841.3 mg
- Vláknina 1357.2 mg
- Vitamín A 1357.2 mg
- Vitamín B6 1.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 3.6 mg
- Vitamín E 2.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 10.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Srnčí plec omyjeme a pokrájíme na malé kousky. 
- 
                                2V hrnci na oleji osmažíme dorůžova nadrobno pokrájenou cibuli, 
- 
                                3přidáme k ní srnčí maso s nadrobno posekaným česnekem. Maso s cibulí restujeme dozlatova, opepříme a zalijeme červeným vínem, rumem a koňakem. Přikryjeme pokličkou a dusíme při mírné teplotě. 
- 
                                4Slaninu s játry nakrájíme na kostičky, zelenou petrželovou nať nakrájíme nadrobno a vše přidáme k masu. 
- 
                                5Dusíme do změknutí masa a nakonec pokrm osolíme podle chuti. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        