Srnčí steak
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 276 kcal
 - Sacharidy 1 g
 - Tuky 12 g
 - Sodík 182 mg
 - Bílkoviny 36 g
 - Uhlovodany 1 g
 - Cholesterol 2.8 mg
 - Draslík 38.8 mg
 - Vláknina 289.5 mg
 - Vitamín A 289.5 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 4.6 mg
 - Vitamín E 0.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 5.6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Omytou kýtu nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme, opepříme a zakapeme červeným vínem. Necháme asi 2 hodiny odležet v chladu.
 - 
                                2
Potom maso zprudka opečeme na oleji. Na každou porci položíme kousek bylinkového másla.