Babiččina paštika
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 500 kcal
 - Sacharidy 6 g
 - Tuky 42 g
 - Sodík 193 mg
 - Bílkoviny 24 g
 - Uhlovodany 6 g
 - Cholesterol 461.9 mg
 - Draslík 404.2 mg
 - Vláknina 3826.3 mg
 - Vitamín A 3826.3 mg
 - Vitamín B6 1.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 23.6 mg
 - Vitamín E 4.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 17.9 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Opláchnutá játra nakrájíme na kousky. Spolu s česnekem rozmixujeme na hladkou kaši. Přilijeme brandy, rozpuštěné máslo, pepř, sůl a polovinu připravených bylinek. Přidáme oloupané nasekané mandle a vše rozmixujeme.
 - 
                                2
Směs nalijeme do zapékacích misek, které jsme vymazali sádlem a vložíme do pekáče s horkou vodou. Pečeme ve středně vyhřáté troubě.
 - 
                                3
Po upečení necháme vychladnout a přelijeme sádlem.
 - 
                                4
Necháme odležet v lednici do druhého dne.
 - 
                                5
Paštiku ozdobíme zbylými bylinkami.