Jablková kaše se šlehačkou
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 434 kcal
- Sacharidy 85 g
- Tuky 12 g
- Sodík 164 mg
- Bílkoviny 3 g
- Uhlovodany 84 g
- Cholesterol 38.4 mg
- Draslík 285.4 mg
- Vláknina 17657.2 mg
- Vitamín A 17657.2 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 12.8 mg
- Vitamín E 0.8 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Omytá jablka rozvaříme s cukrem, skořicí, hřebíčkem, citronovou kůrou a vanilkovým cukrem. 
- 
                                2Rozvařená jablka prolisujeme a rozdělíme do kompotových mističek. Necháme vychladit. 
- 
                                3Před podáváním ozdobíme kaši ušlehanou smetanou a cukrářskými piškoty. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                        