Máslo s červeným vínem
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 315 kcal
- Sacharidy 25 g
- Tuky 21 g
- Sodík 76 mg
- Bílkoviny 4 g
- Uhlovodany 25 g
- Cholesterol 30 mg
- Draslík 542.6 mg
- Vláknina 3539.8 mg
- Vitamín A 3539.8 mg
- Vitamín B6 0.5 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 30.2 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 31.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Očištěné šalotky jemně nasekáme, vložíme do 125 ml červeného vína spolu se snítkem tymiánu a necháme téměř vyvařit. Ochladíme a vyjmeme tymián. 
- 
                                2Povařenou šalotku vmícháme do změklého másla, osolíme a opepříme. Máslo zabalíme do fólie, srolujeme a dáme vychladit. 
- 
                                3Vychlazené máslo krájíme na plátky a pokládáme na bifteky. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        